Heemkundevereniging Voerendaal komt met boek ‘Oorlog en bevrijding in Ubachsberg en omgeving’

 © Heemkunde Voerendaal

Voerendaal -

Heemkundevereniging Voerendaal lanceert zaterdag 17 september haar nieuwe boek‘Oorlog en bevrijding in Ubachsberg en omgeving’. Het werk kan nu al worden besteld.

Redactie

De uitgave verschijnt op verzoek van lezers van het blad OnderOns, een maandelijks verschijnend magazine van de vereniging, naar aanleiding van gepubliceerde verhalen van inwoners over de bezetting en bevrijding.

Lees ook: Onderduikers Mattie en Victor na 78 jaar terug in Klimmen voor eerbetoon aan mensen die hun leven voor ze waagden

Oorlog en bevrijding in Ubachsberg en omgeving telt vierenveertig hoofdstukken en bevat veel beeldmateriaal. Voorinschrijving is mogelijk tot 15 augustus. Wie van de mogelijkheid gebruikmaakt, betaalt 17,50 euro voor een exemplaar. Na de presentatie op 17 september is de prijs twintig euro.

Bestellen kan door 17,50 euro over te maken op rekeningnummer NL90 RBRB 0943 4221 59 ten name van Heemkunde Voerendaal, onder vermelding van naam adres en ‘boek WO2 Ubachsberg’.

Mail voor meer informatie naar ubachsberg@heemkundevoerendaal.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal