Oud-FC Utrecht-speler Ayoub traint mee bij Fortuna Sittard, Siovas nog niet bij eerste trainingen

Siovas zal nog niet bij de eerste trainingen van Fortuna Sittard aanwezig zijn. 

Siovas zal nog niet bij de eerste trainingen van Fortuna Sittard aanwezig zijn. © Pro Shots -Ron Jonker

Yassin Ayoub traint de komende tijd mee bij Fortuna Sittard. De middenvelder krijgt die mogelijkheid van zijn club Panathinaikos.

Emil Visser

Fortuna Sittard start de voorbereiding op het komende seizoen dit weekend. Zondag is de eerste veldtraining in Buchten. Bij die training is dus ook Ayoub aanwezig. De oud-speler van FC Utrecht en Feyenoord heeft nu een contract bij de Griekse club Panathinaikos. Daar kwam hij afgelopen seizoen slechts twee wedstrijden in actie. Ayoub heeft in Griekenland een contract tot medio 2023.

Lees ook: Fortuna verkoopt Flemming aan Engelse Millwall en ontvangt één van de hoogste transfersommen in clubhistorie

Burak Yilmaz en Dimitrios Siovas sluiten nog niet aan in Buchten. Zij zullen later aansluiten bij de selectie. Hetzelfde geldt voor Deroy Duarte. Hij kwam onlangs nog in actie als international van Kaapverdië. De middenvelder sluit vanwege deze verplichtingen in een later stadium aan bij de groep.

De training is op het complex van HBC’09 in Buchten en start om 11:15 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee