Keuze uit elf sporten tijdens eerste provinciale editie Beweeg je Talent!

 

 © Iedereen Kan Sporten

Iedereen Kan Sporten Limburg verzorgt samen met alle Limburgse sporttakplatformen en het NOC-NCF op zaterdag 2 juli de eerste editie van de provinciale Beweeg je Talent!-dag.

Deze dag is bestemd voor alle mensen met een lichamelijke beperking. Zij krijgen de kans om kennis te maken met elf verschillende vormen van aangepast sporten en bewegen.

Verdeeld over de hele dag kan er worden deelgenomen aan vier verschillende clinics. Voor de eerste drie clinics moet er van tevoren worden aangeven aan welke de deelnemers willen meedoen. De vierde en laatste clinic is een vrije keuze op de dag zelf.

Lees ook: Guido organiseert een Regenboogfestival voor mensen met verstandelijke beperking en droomt van Landgraaf Pride

De sporten waaruit gekozen kan worden zijn: rolstoelhandbal, aangepast tafeltennis, rolstoeltennis, rolstoelbasketbal, paracycling, paratriathlon, framerunning, aangepast handboogschieten, zitvolleybal, aangepast klimmen en aangepast golf.

De dag vindt plaats op Sportlandgoed De Haamen in Beek. Klik hier voor meer informatie en opgave.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee