Repetitieruimte Harmonie Sint Joseph wordt oefenlocatie voor deelnemers aan het WMC 2022

 

 © ING Image

Sittard
Silke van Deelen

Harmonie Sint Joseph stelt haar repetitieruimte beschikbaar als oefenlocatie voor deelnemers aan het WMC 2022.

Het Wereld Muziek Concours in Kerkrade vindt na twee afgelastingen deze zomer wel plaats van 7 tot 31 juli . Het is in de kern een blaasmuziekfestival met als basis de wedstrijden voor harmonie- en fanfareorkesten, percussie-ensembles, brassbands, mars- en showbands en dirigenten. Tevens programmeert WMC gedurende het vier weken durende festival orkesten en artiesten uit binnen- en buitenland op verschillende locaties in de stad en de regio die een dwarsdoorsnede tonen van wat de blaasmuziek te bieden heeft.

Deelnemers aan het WMC 2022 kunnen de repetitieruimte van Harmonie Sint Joseph aan het Kloosterplein 3 in Sittard gebruiken als oefenlocatie voor deelnemers aan het WMC 2022. „De bar is dan geopend, dus een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met andere nationale en internationale gezelschappen”, aldus de harmonie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee