Politie brengt gezin naar vakantieadres na ongeval op N280 bij Kelpen-Oler

 

 © WeertdeGekste

Weert -

Een vader en twee kinderen zijn maandag door de politie naar hun vakantieadres gebracht in Weert na een ongeluk op de N280 bij Kelpen-Oler.

redactie

Een auto wilde maandagavond rond kwart over vijf vanuit de Bosstraat de Rijksweg Zuid (N280) oprijden, maar de bestuurster had een naderende auto, komende uit de richting van Baexem, over het hoofd gezien. Het kwam tot een botsing, waarbij niemand gewond raakte. Uit voorzorg werd wel een ambulance opgeroepen, mede omdat er twee kinderen bij betrokken waren.

In de Duitse auto die vanuit Baexem richting Weert reed, zaten een vader en twee kinderen die onderweg waren naar vakantiepark De Weerterbergen in Weert. De politie besloot het gezin niet op straat te laten staan en naar het vakantiepark te brengen. De kinderen kregen ook een knuffelbeertje om van de schrik te kunnen bekomen, meldt WeertdeGekste.

Een berger kwam ter plaatse en heeft de beschadigde auto’s afgesleept. Door het ongeval ontstond er verkeershinder op de provinciale weg tussen Roermond en Weert.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee