Video: Massale vechtpartij: twaalf honkballers Amerikaanse Major League geschorst

Vechtpartij tijdens honkbalwedstrijd . © De Limburger

Los Angeles -

De Major League Baseball heeft in totaal twaalf honkballers geschorst die betrokken waren bij vechtpartijen op het veld tijdens de wedstrijd afgelopen zondag tussen Los Angeles Angels en Seattle Mariners.

RedactieBron: ANP

Coach Phil Nevin van de Angels kreeg met tien duels schorsing de zwaarste straf. Jesse Winker van de Mariners werd voor zeven duels verbannen, Anthony Rendon van de Angels mag vijf wedstrijden niet meedoen.

Het duel in de MLB liep uit de hand toen pitcher Andrew Wantz van de Angels met opzet een bal naar Winker gooide, die op zijn heup werd geraakt. De boze Winker zocht daarop de confrontatie met de spelers van de Angels. Vervolgens braken er voor de dug-out diverse vechtpartijen uit. De wedstrijd werd achttien minuten onderbroken. De thuisploeg won het duel met 2-1.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal