Man legt hoofd van man voor hoofdingang Duitse rechtbank in Bonn

Een auto van de Polizei. 

Een auto van de Polizei. © ANP / NOVUM REGIOFOTO

Bonn -

Een man heeft het hoofd van een man neergelegd voor de hoofdingang van een rechtbank in het West-Duitse Bonn. Voorbijgangers waren getuige van het lugubere incident en waarschuwden de politie.

RedactieBron: ANP

De krant Bild spreekt over „pure horror op dinsdagavond”. Bewakingscamera’s van de rechtbank filmden de verdachte, die even later door de politie werd aangehouden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De rest van het lichaam van het slachtoffer is in de buurt langs de Rijn aangetroffen. De autoriteiten maakten nog niets bekend over de identiteit van de betrokkenen en de achtergrond.

Lees ook: Nederlandse criminelen kraken steeds vaker Duitse ‘sardineblikjes’: trainingscentrum voor laten ploffen van geldautomaten ontdekt

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee