Amber alert voor vermist meisje (13) uit Lelystad

 © Politie

De politie heeft een Amber Alert uitgegeven voor de 13-jarige Marley uit Lelystad. Ze is volgens de politie donderdag rond 09.00 uur vertrokken vanaf haar school aan de Tjalk in Lelystad en is sindsdien vermist.

redactie

De politie weet niet waar ze naartoe is gegaan en of er iets met haar is gebeurd. Met een Amber Alert doet de politie een oproep om naar haar uit te kijken omdat ze in levensgevaar is.

In december 2019 is voor hetzelfde meisje ook een Amber Alert uitgegaan omdat ze vermist was. Zij was uit huis geplaatst en door haar vader toen meegenomen. De vader is daarna aangehouden. De politie kan niet zeggen of hij nu nog vastzit.

De politie heeft de volgende informatie vrijgegeven: het gaat om een blank meisje van 1.68 meter, zij draagt haar haren in een paardenstaart, draagt een blauwe lange jurk met bruine bloemen en heeft een oranje-roze tas. Zij is vertrokken op een zwarte fiets met kratje er op. Bij aantreffen bel 112.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.