Korting bij aanschaf isolatiemateriaal voor Horsternaren die hun woning willen verduurzamen

Spouwmuurisolatie is één van de maatregelen om woningen te verduurzamen. 

Spouwmuurisolatie is één van de maatregelen om woningen te verduurzamen. © Gemeente Horst aan de Maas

Horst -

Horst aan de Maas komt inwoners die hun woning willen isoleren, financieel tegemoet met een actie waarbij ze voordelig materialen kunnen kopen.

Redactie

De voordeelactie is bedoeld voor woningen die vóór 1992 zijn gebouwd. Horsternaren die hiervoor in aanmerking komen, kunnen profiteren van kortingen bij de aanschaf van materialen voor isolatie van spouwmuren, vloeren en kruipruimtes. De actie loopt tot 31 augustus.

Donderdag 14 juli wordt tijdens een webinar uitleg gegeven door een onafhankelijke adviseur van het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente. Deelnemers krijgen informatie over de actievoorwaarden, subsidies en financiering.

Twee dagen later staat voor de ingang van het gemeentehuis een mobiele showroom waarin verduurzamingsproducten zoals isolatiematerialen en een warmtepomp worden getoond. Bezoekers kunnen er terecht tussen 10.00 en 14.00 uur.

Aanmelden voor de online bijeenkomst, die van 19.30 tot 20.30 uur duurt, kan via www.duurzaambouwloket.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee