Kunstencentrum pakt uit met cultuur pop-up: muziek, dans, fotografie en zelfs een heuse revue

Veel live muziek op de bühne. 

Veel live muziek op de bühne. © Sjaak Peters

Venlo -

Muziek, dans, mode en zelfs een complete revue: de Cultuur PopUp op 9 juli in de Maaspoort is een ware eruptie van Venlose amateurkunst.

Marcel van Lier

Hoofdmoot in het programma dat door Kunstencentrum Venlo wordt gepresenteerd, is de eerste Venlose PodiumDeler. Een heuse revue met rockklassiekers gezongen door seniorenkoor Forever Young, evergreens uit bekende musicals door theatergezelschap Sidera en muziek van de nieuwste bandjes uit de Popshop, de popafdeling van het Kunstencentrum.

Andere hoogtepunten zijn de dansvoorstelling Zeegeheimen, een modeshow en een foto-expositie. Alle drie uitgevoerd en geproduceerd door cursisten. Verder is er onder meer een optreden van blokfluitensemble Musica Mosa.

De Cultuur PopUp duurt van 14.00 tot 21.30 uur. De expositie, getiteld ‘Inkijk’, is tot 25 september te zien in het Kunstencentrum.

Het complete programma staat op de website van Kunstencentrum Venlo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee