Aangenaam zomerweer in het weekend; 25 graden in Limburg

 

 © ANP XTRA

Redactie

Komend weekend kunnen we veel zon verwachten en de temperatuur komt uit op 20 tot 25 graden, meldt Weeronline. Er trekken soms ook stapelwolken voorbij en lokaal kan er wat regen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog.

Zaterdag begint zonnig, maar in de middag kan er wat bewolking ontstaan. In het noordwesten kan dan een lokale bui voorkomen De wind waait uit het zuidwesten en daarmee wordt warme lucht aangevoerd. Het wordt maximaal 22 graden in het westen en 25 in Limburg. ‘s Avonds blijft het nog lang warm.

Zondag zijn er ook zonnige perioden, maar dan is het net iets minder warm doordat de wind meer uit het westen waait. Het wordt dan maximaal 24 graden. Het oosten en noordoosten maken kans op een lokale bui.

Na het weekend ziet het weerbeeld er ook goed uit. De zon schijnt flink met af en toe kans op een lokaal buitje bij 19 tot 23 graden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee