Inloopavonden over bedrijventerrein ‘De Berk’ in Echt

 

 © Gemeente Echt-Susteren

Echt / Sint Joost
Silke van Deelen

De gemeente Echt-Susteren houdt een tweetal inloopavonden over bedrijventerrein ‘De Berk’ in Echt, en wel op maandag 11 en woensdag 13 juli.

De gemeente heeft plannen om het bedrijventerrein ‘De Berk’ uit te breiden met 131.000 vierkante meter. Hiermee komen 45 kavels vrij voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Het gebied bevindt zich ten oosten van het bestaande bedrijventerrein ‘De Berk’.

Lees meer: Angst voor de oprukkende megaloodsen in Echt-Susteren

Voor de uitbreiding van het bedrijventerrein zijn een stedenbouwkundig plan en een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld. Tijdens de inloopavonden worden de aanwezigen hierover geïnformeerd. Deze vinden plaats op maandag 11 juli van 19.00 tot 21.00 uur in gemeenschapshuis St. Joris aan de Cypresstraat 58 in Echt en op woensdag 13 juli van 19.00 tot 21.00 uur in gemeenschapshuis ‘t Patronaat aan de Caulitenstraat 6 in St. Joost.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee