Laurentius ziekenhuis vertelt over actuele ontwikkelingen in het ziekenhuis tijdens publieksavond

 © Laurentiusb

Roermond
Silke van Deelen

Het Laurentius Ziekenhuis in Roermond houdt op maandag 25 juli een publieksavond om geïnteresseerden bij te praten over actuele ontwikkelingen in het ziekenhuis.

De avond start om 18.30 uur en duurt tot 20.30 uur. Aan het woord komt bestuursvoorzitter Luc van den Akker. Hij vertelt over de nieuwe strategie van het ziekenhuis. De nieuwe voorzitter van de Cliëntenraad, Arno Verhoeven, stelt zich voor en gaat in op de laatste uitvraag van het cliëntenpanel en op projecten waar de Cliëntenraad bij betrokken is. Teamleider en CNIO Monique Geujen praat de aanwezigen bij over digitalisering in de zorg. Projectleider Daphne de Bruijn vertelt over Laurentius als netwerkziekenhuis en gaat samen met een projectgroepslid in op het project ‘Samenwerking wijkverpleging op Spoedeisende Hulp-Huisartsenpost’.

Aanmelden kan tot 20 juli aanmelden via het inschrijfformulier of via e-mail: communicatie@lzr.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal