Zin-in-Zomertochten in De Groote Peel

 

 © Marijke Vaes-Schroën, Staatsbosbeheer

Ospel
Silke van Deelen

Staatsbosbeheer biedt in de zomervakantie diverse zomerse activiteiten in het Nationaal Park De Groote Peel. Zo zijn er van 13 juli tot en met 24 augustus elke woensdag Zin-in-Zomertochten.

Tijdens de gezinstocht op woensdag 13 juli gaan de volwassenen en kinderen samen met een Peelgids van Staatsbosbeheer op zoek naar vlinders, libellen en ‘bodemreuzen’, spulletjes verzamelen op het scharrelpad en nog veel meer opdrachten doen in de natuur. Informatief, educatief, maar vooral speels. Geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

De Zin in Zomertocht start telkens om 11.00 uur bij de balie van het buitencentrum De Pelen. Deelname kost 6 euro voor volwassenen en 4 euro per kind, inclusief een stickervel. De route is ongeveer anderhalve kilometer lang en de activiteit duurt anderhalf tot twee uur.

Reserveren is noodzakelijk en kan via: www.staatsbosbeheer.nl/peelontdektochten.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee