Schuurs uitgeschakeld op Wimbledon na twee verliespartijen op één dag

Demi Schuurs. © Getty Images

Londen -

Demi Schuurs is uitgespeeld op het grandslamtoernooi van Wimbledon. De Limburgse verloor zaterdag eerst met Arianne Hartono in het damesdubbel en werd ’s avonds met Ariel Berhar uitgeschakeld in het gemengd dubbel.

Redactie

Demi Schuurs en haar Nederlandse dubbelpartner Arianne Hartono werden in de tweede ronde met 6-2 7-6 (5) verslagen door Ljoedmyla Kitsjenok uit Oekraïne en de Letse Jelena Ostapenko. Kitsjenok en Ostapenko zijn als vierde geplaatst in Londen. Schuurs en Hartono vormden pas voor het eerst een koppel op een grandslamtoernooi.

Later op de zaterdag ging Schuurs er met de Uruguayaan Ariel Behar in de eerste ronde van het mixtoernooi in twee sets vanaf tegen het duo Gabriela Dabrowski en John Peers: 6-3 6-4. De dubbelspecialiste is daardoor uitgespeeld op het grastoernooi in Londen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal