Nieuwe zomercampagne: ‘BOB, ook als je naar een tuinfeest gaat’

 

 © ROVL

Heerlen -

‘BOB, ook als je naar een tuinfeest gaat’, dat de boodschap achter de zomercampagne van het ROVL, die maandag 4 juli van start is gegaan.

redactie

Doel van de campagne is om automobilisten en hun passagiers te stimuleren BOB-afspraken te maken om zo rijden onder invloed van alcohol te voorkomen. BOB is daarbij degene die geen alcohol drinkt en de anderen veilig thuisbrengt.

Feestje

De campagne richt zich met name op plaatsen en momenten waar mensen alcohol drinken en vervolgens met de auto naar huis gaan, zoals horecagelegenheden, sportkantines, evenementen, festivals, examenfeesten of gewoon thuis tijdens een BBQ met familie en vrienden.

ROVL

Verantwoordelijke voor de campagne in Limburg is het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg (ROVL), het onafhankelijk bestuursorgaan dat in opdracht van de Provincie Limburg werkt aan de verbetering van de verkeersveiligheid in Limburg.

Meer weten over de campagne? Kijk op: www.rovl.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee