Het beste terras van Limburg ligt in Baarlo, volgens de Terras Top 100-verkiezing

Foto ter illustratie. 

Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Baarlo -

Het terras van Centraal aan de Markt in Baarlo hoort tot de top drie van de beste terrassen van Nederland en is tot beste van de provincie Limburg verkozen.

Kim Jacobs

Dat bepaalde de jury van de Misset Horeca Terras Top 100-verkiezing die jaarlijks plaatsvindt. Centraal eindigde landelijk gezien op de derde plek, na terrassen in Amsterdam (eerste) en Deurningen (tweede). Maar daarnaast mag eigenaar Jeroen Elderhorst zijn terras een jaar lang het beste van Limburg noemen.

De zaak in Baarlo behaalde op alle drie de elementen een topscore. Het ‘verzorgde interieur’ verdient volgens de jury ‘een pluim’ en medewerkers zijn ‘supervriendelijk en attent’.

Andere zaken

Andere Limburgse horecazaken die in de Top 100 terechtkwamen, zijn Arrosto (Roosteren), Diverso (Nederweert), Prix de Rome (Maastricht), Charlemange (Maastricht), Le Carrefour (Sint Odiliënberg), café ’t Veerhuis/restaurant Pont Wessem (Wessem), Scheuten Terras (dakterras Maaspoort, Venlo), Vaeshartelt (Maastricht) en Bonaparte (Venlo).

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee