Grote brand op Landgoed Leudal in Haelen; brandweer met meerdere korpsen uitgerukt

 

 © Edward-Media

Haelen
Redactie

Op Landgoed Leudal aan de Roggelsweg in Haelen heeft dinsdagmiddag een uitslaande brand gewoed.

De brand ontstond op het dak van een woonunit, waar het via de dakisolatie snel wist uit te breiden. De eerste melding kwam kort na 13.00 uur binnen. De brandweer schaalde snel op naar ‘grote brand’ en rukte uit met vier tankautospuiten en een hoogwerker. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling die de bossen introk. De brandweer adviseerde met klem om uit de rook te blijven.

Brand vakantiepark Haelen. © Edward Media

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Korpsen vanuit Roggel, Roermond, Heythuysen en Hunsel werden als versterking opgeroepen. Ook twee ambulances werden naar de locatie gestuurd.

Bij de brand raakte niemand gewond, laat de eigenaar van het park desgevraagd weten.

Rond vijf uur kon het sein ‘brand meester’ worden gegeven. Het nablussen zou nog enige tijd in beslag nemen. De oorzaak van de brand is onbekend.

 

 © Edward Media

 

 © Edward-Media

 

 © Edward-Media

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee