Boekstart Zomerwedstrijd houdt jubileumeditie

 

 © BoekStart

Roermond
Silke van Deelen

De BoekStart Zomerwedstrijd is inmiddels een jaarlijkse traditie: voor het vijfde jaar op rij kunnen mensen met hun voorleesfoto prentenboeken winnen.

BoekStart is een landelijke programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen samen wil laten genieten van boeken. Vrijwel alle bibliotheken in Limburg doen mee aan dit project.

Lees meer: Ons land is blijkbaar nog steeds niet in staat om het tij te keren voor de ongeveer 2,5 miljoen laaggeletterden

De BoekStart Zomerwedstrijd loopt van 1 juli tot 4 september. In deze periode kunnen deelnemers aan de wedstrijd boekjes winnen met hun voorleesfoto. Het thema dit jaar is ‘voorlezen kan overal’. In de tweede week van september wordt samen op de beste foto gestemd. De winnaar ontvangt een waterdichte e-reader. Omdat het een jubileumjaar is, is er dit jaar een extra prijs: een fotoshoot met je (klein)kind.

Kijk hier voor meer informatie over de voorwaarden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee