DeWolff maakt nog kans op liveprijs de Gouden Notekraker

DeWolff. © Harry Heuts

Rockband DeWolff uit Geleen maakt na de eerste stemronde nog kans op de Gouden Notekraker. Ook S10 en DI-RECT zitten bij de laatste drie kanshebbers.

Redactie

De uitreiking van de jaarlijkse prijs voor de meest indrukwekkende en invloedrijke liveprestatie op muziekgebied vindt op 20 september plaats in de Melkweg in Amsterdam.

Organisatoren auteursrechtenorganisatie Sena en muzikantenvakbond NTB maakten ook bekend dat Froukje, Meau en WIES nog kans maken op de Zilveren Notekraker, de prijs voor de belangrijkste nieuwkomer het afgelopen jaar. De 35.000 musici die bij Sena en NTB zijn aangesloten kunnen vanaf vrijdag stemmen op de in de eerste stemronde verkozen genomineerden.

Lees ook: Coronatijd bracht DeWolff-zanger Pablo van de Poel nieuwe inzichten: ‘Ik geloof niet langer in nieuwer, sneller, beter’

Vorig jaar ging de Gouden Notekraker naar Spinvis, de Zilveren Notekraker werd gewonnen door Nana Adjoa. De muziekprijs wordt sinds 1974 uitgereikt.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal