Wethouder Andries Houtakkers heropent sporthal Geleen

 © ING Image

Geleen
Silke van Deelen

Wethouder Andries Houtakkers heropent op zaterdag 16 juli om 17.30 uur de opgeknapte sporthal van Tafeltennisclub TTC Kluis in Geleen.

TTC Kluis is, met momenteel honderd leden en een eigen accommodatie, inmiddels al bijna zestig jaar een sportieve grootheid in de Westelijke Mijnstreek. Het afgelopen jaar is de kantine en grote sporthal (geschikt voor tien tafeltennistafels) opgeknapt, geschilderd en van nieuwe ledverlichting voorzien. Dit is gedeeltelijk in eigen beheer en met de inzet van vele vrijwilligers gedaan. Ter gelegenheid hiervan heropent wethouder Andries Houtakkers op zaterdag 16 juli om 17.30 uur de sporthal. Daarna laten verschillende spelers van de club hun tafeltennisvaardigheden zien. ‘s Middags kunnen de leden en sponsoren het speciaal voor de club geopende Fortunamuseum gratis bezoeken. Na de heropening van de sportzaal en de demonstraties is er voor de leden en sponsoren bovendien de jaarlijkse barbecue, bij goed weer op de parkeerplaats.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal