Kaartverkoop slotoptreden Trio Ôngeplök uit Born deze week van start

Trio Ôngeplök.  

Trio Ôngeplök.  © Trio Ôngeplök

Born
Paul Dolhain

Na 30 jaar houdt Trio Ôngeplök het voor gezien. Zaterdag 29 oktober geven ze hun laatste optreden in het Toon Hermans Theater in Sittard met de toepasselijke titel ‘Ut is good gewaes’. De voorverkoop start woensdag 13 juli.

Ooit begonnen John Dullens, Frank Dullens en Paul Heffels op de plaatselijke revue, maar gaandeweg zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Limburgse vastelaovend met hun parodie- en kolderacts. Nog één keer halen de drie mannen uit Born alles uit hun koffer om het publiek een laatste keer te laten genieten van hun kolder en kwatsj. In het bekende hoge tempo passeren sketches, typetjes en liedjes de revue.

Lees ook: Trio Ôngeplök uit Born stopt na bijna 30 jaar met optreden

Een aantal vrienden verleent tijdens de slotavond hun medewerking. Zo is buuttereedner Hub Stassen ceremoniemeester en zijn er optredens van Thei en Marij, Paul en Leo, Spik en Span en Fer Kousen.

Kaarten zijn vanaf woensdag 13 juli 12.00 uur verkrijgbaar via www.toonhermanstheater.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee