Kaartverkoop slotoptreden Trio Ôngeplök uit Born deze week van start

Trio Ôngeplök.  © Trio Ôngeplök

Born
Paul Dolhain

Na 30 jaar houdt Trio Ôngeplök het voor gezien. Zaterdag 29 oktober geven ze hun laatste optreden in het Toon Hermans Theater in Sittard met de toepasselijke titel ‘Ut is good gewaes’. De voorverkoop start woensdag 13 juli.

Ooit begonnen John Dullens, Frank Dullens en Paul Heffels op de plaatselijke revue, maar gaandeweg zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Limburgse vastelaovend met hun parodie- en kolderacts. Nog één keer halen de drie mannen uit Born alles uit hun koffer om het publiek een laatste keer te laten genieten van hun kolder en kwatsj. In het bekende hoge tempo passeren sketches, typetjes en liedjes de revue.

Lees ook: Trio Ôngeplök uit Born stopt na bijna 30 jaar met optreden

Een aantal vrienden verleent tijdens de slotavond hun medewerking. Zo is buuttereedner Hub Stassen ceremoniemeester en zijn er optredens van Thei en Marij, Paul en Leo, Spik en Span en Fer Kousen.

Kaarten zijn vanaf woensdag 13 juli 12.00 uur verkrijgbaar via www.toonhermanstheater.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal