Summer Kick-Off, tweedaags festival voor jongeren in Meijel

 © Summer Kick Off.

Meijel -

In Meijel vindt op vrijdag 22 juli en zaterdag 23 juli de Summer Kick-Off plaats. De trambaan in het dorp wordt dan omgetoverd tot een festivalterrein met twee podia.

Er wordt op vrijdag afgetrapt met het achttien plus feest ¡Foute Fiësta! onder leiding van de Neerkantse DJ Walliezz en de Meijelse Tuan Stex. Verder belooft de organisatie nog een verrassing. De tickets voor deze avond zijn online verkrijgbaar voor negen euro.

De tweede dag vindt er van 11.00 uur tot ongeveer 16.00 uur een volleybaltoernooi plaats waarbij teams vanaf vier deelnemers in de zogeheten achttien plus- en achttien min poule strijden om de titel.

Inschrijven kan tot vrijdag 15 juli voor 25 euro per team. Tijdens het volleybaltoernooi vindt er nog een strijd plaats: namelijk de DJ-contest. Hier mogen lokale dj’s van veertien jaar en ouder het tegen elkaar opnemen en wint de beste dj een plek op het hoofdpodium van Summer Kick-Off 2023. De inschrijvingen zijn nog geopend.

Optredens

In de avond vindt er een veertien plus feest plaats en zijn er verschillende optredens op het hoofdpodium van onder meer The Boy Next Door, Barry Fest, De Mike, Praia del Sol, Ravish en Mr. Cool. Op het tweede podium, de Rambaan, wordt er technomuziek en house gedraaid. De tickets voor deze avond zijn online verkrijgbaar.

Klik hier voor tickets en informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal