Twee lichamen van Nederlanders aangetroffen in huis vlak over grens bij Limburg: slachtoffers zijn nicht en neef

 © RR

In de Congostraat in Geistingen, net over de Belgische grens bij Limburg, zijn dinsdagmiddag twee lichamen gevonden. De slachtoffers zijn een vrouw en haar neef. De politie en parket Limburg zijn momenteel ter plaatse voor onderzoek. De twee werden vermoord, concluderen de diensten. Er is een verdachte aangehouden.

Phillip Pergens en Mark Dreesen

In een zijstraat van de Drietak lagen twee levenloze lichamen, daarover werd vanmorgen rond 09.00 uur een melding gemaakt. De twee bleken met geweld om het leven te zijn gebracht. Een verdachte is opgepakt.

De slachtoffers zouden dertigers zijn en volgens Het Laatste Nieuws van Nederlandse afkomst zijn. Bij het huis waar de lichamen lagen, woont een koppel met twee kleine kinderen.

In het kerkdorp zijn de mensen in shock. Buren vertellen dat ze maandagavond een verdachte auto in de straat hadden zien staan.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal