Crowdfunding voor nieuwe kinderboerderij in Sint Odiliënberg

 © Kinderboerderij ‘t Brombemke

Sint Odiliënberg
Silke van Deelen

Petra Bours is een crowdfunding gestart: een actie om geld op te halen voor de kinderboerderij van Dorpspark Schepersheuvel.

Kinderboerderij ‘t Brombemke van Dorpspark Schepersheuvel zorgt al meer dan 45 jaar voor verbinding en blije gezichten in Sint Odiliënberg. Omdat de kinderboerderij verouderd is, wordt het tijd voor een nieuwe. De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor de nieuwe kinderboerderij op de plek van het oude voetbalveld. Een groep betrokken inwoners, met als kartrekker Petra Bours, werkt nu aan het opbouwen ervan. Daar kunnen ze wel wat (financiële) steun bij gebruiken.

Petra Bours: “We hebben nu de kans om de kinderboerderij te vernieuwen en uit te breiden. Het moet een mooie ontmoetingsplek worden voor alle inwoners van de gemeente. We willen er ook leuke activiteiten organiseren, die meer verbinding in de buurt brengen. Maar het kost veel geld om een mooie kinderboerderij te maken. We willen als eerste twee nieuwe dierverblijven bouwen. Daarvoor hebben we 10.000 euro nodig. We hopen dat veel mensen geld willen geven, alle kleine beetjes helpen!”

Een bijdrage leveren via de crowdfunding kan tot 24 augustus via deze link.