Oud-speler van Bevo maakt rentree bij handballers van BFC

Kjeld Dekker (rechts).  © BFC

De handballers van BFC hebben zich versterkt met Kjeld Dekker. De 20-jarige speler begon met handballen in Venlo en doorliep de gehele jeugdopleiding van Herpertz Bevo Hc en maakte daar ook zijn debuut in de eredivisie.

Tom van der Wilt

Na een pauze van anderhalf jaar heeft Dekker besloten om het handbal op hoog niveau weer op te pakken. Kjeld Dekker begon pas op 10-jarige leeftijd met handballen in Venlo. Al snel maakte hij de stap naar Bevo. Twee jaar na zijn debuut maakte hij de overstap naar DFS Arnhem om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Door een te druk werkschema moest hij vervolgens stoppen.

„Toch bleef het kriebelen en heb ik besloten om na anderhalf jaar geen handbal en blessures toch weer de handbalschoenen uit de kast te pakken en hopelijk snel weer mijn minuten in de eredivisie kan gaan maken bij BFC”, aldus Dekker.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal