Warm weer betekent pret op de watersportdag van Zeilclub Thorn

Sport- en speldag bij de Zeilclub Thorn. © John Peters

Thorn -

Warm weer, watersportspellen, lekker eten en heerlijke drankjes. De leden van de Zeilclub Thorn boften enorm met het prachtige weer voor hun watersportdag.

Carola de Boer

Zeker zo’n vijftig leden en toeschouwers van de Zeilclub Thorn stonden zaterdagochtend bij de haven. Het was een prima weertje voor alle watersportevenementen en dus had de club tal van sport- en spelactiviteiten georganiseerd, zoals ‘maak de bal los’ vanuit een bootje waar een ouder en kind in zitten.

Voor de mensen die niet zo van water houden waren er spelletjes op het droge. Echte fanaten konden waterskiën of kijken naar de spectaculaire watershow in de middag. Alles onder genot van een drankje en een hapje. Volgens de evenementenmanager van de zeilclub is zeilen een populaire hobby geworden sinds de coronatijd. De kleine club heeft er sindsdien 45 leden bij gekregen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal