Zomerwandeling Thorn met boottocht over de Maasplassen

 © UitTipsLimburg

Thorn
Silke van Deelen

Wandel mee met een VVV-gids op zaterdag 30 juli en kom alles te weten over het voormalige miniatuurvorstendom Thorn, geregeerd door dames uit de hoogste adellijke stand.

Het witte stadje Thorn is een beschermd stadsgezicht met vele monumenten. Thorn dankt zijn naam aan de vele pittoreske witte huisjes en authentieke panden uit de 15e tot de 18e eeuw. Deze wandeling is te combineren met de boottocht van rederij Cascade. De VVV-gids eindigt de rondleiding bij de aanlegsteiger voor een boottocht over de Maasplassen, langs de havenplaats Maasbracht om vervolgens weer te eindigen in Thorn.

De start van de rondleiding is om 13.00 uur bij de VVV Thorn, Wijngaard 14. Deelname kost 6 euro, kinderen tot en met 12 jaar wandelen gratis mee. De boottocht start om 14.30 uur en eindigt om 17.15 uur. Deelname aan de wandeling inclusief boottocht kost 19,50 per persoon. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen 9 euro. Reserveren is verplicht. Dit kan tot een dag voorafgaand aan de wandeling.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal