Doneer tweedehands artikelen aan Kledingbank Limburg

 © Gemeente Roerdalen

Maasbracht
Silke van Deelen

Wie kleding of schoenen heeft die niet meer gedragen worden maar wel van goede kwaliteit zijn, kan deze doneren aan Kledingbank Limburg.

Zelfs in een land zoals Nederland wonen mensen die niet genoeg geld hebben om goede kleren te kopen. Soms gaat dit gepaard met schaamte voor hun geldzorgen, ook al kunnen ze hier soms niets aan doen. Kledingbank Limburg wil deze mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggeven, zodat ze met meer zelfvertrouwen kunnen meedoen in onze samenleving. Het is een organisatie zonder winstoogmerk. De hele opbrengst van tweedehands artikelen komt terecht bij mensen die het nodig hebben. Behalve (kinder)kleding zamelt Kledingbank Limburg ook huishoudtextiel, schoenen en verzorgingsproducten in voor volwassenen.

De Kledingbank ligt aan de Sint Joosterweg 7 in Maasbracht. Spullen inleveren kan op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Andere inzamelpunten in Midden-Limburg liggen onder meer in Echt, Nieuwstadt, Heel, Wessem, Nederweert, Weert en Sittard. Daar dient van tevoren een afspraak gemaakt te worden.

De locaties en telefoonnummers staan op www.kledingbank-limburg.nl/inzamelpunten.