Jubilerende toneelclub COM Meijel speelt bekende tv-komedie ‘Are You Being Served?’

De cast van ‘Are You Being Served’. © COM Meijel

Meijel -

Toneelvereniging COM Meijel komt in het jubileumjaar met zes voorstellingen van de van televisie bekende komedie ‘Are You Being Served?’.

Marcel van Lier

De 40-jarige toneelclub is de eerste amateurvereniging in Nederland die het aandurft om deze legendarische Britse tv-comedy uit de jaren 70 op de planken te zetten. COM Meijel moest hiervoor speciale toestemming vragen aan de producenten van de populaire serie, die zich afspeelde op de kledingafdeling van warenhuis Grace Brothers. Bekende personages als Mrs. Slocombe, Captain Peacock en uiteraard Mr. Humphries passeren de revue in een avondvullende show.

De speeldata zijn 7, 8, 9, 14, 15 en 16 oktober. Alle voorstellingen vinden plaats in gemeenschapshuis D’n Binger. De kaartverkoop is al gestart. Reguliere tickets kosten 15 euro. Daarnaast zijn er VIP-arrangementen verkrijgbaar met bier of wijn en hapjes en een gereserveerde tafel op de eerste rij.

Kijk hiervoor op www.toneel-meijel.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal