Zomermarkt Walem wordt voor de 32ste keer gehouden

Buurtschap Walem, decor van de zomermarkt. © Archieffoto Johannes Timmermans

Schin op Geul -

De zomermarkt in Walem bij Schin op Geul is de afgelopen decennia een begrip geworden tot in de wijde omtrek. Het feestgebeuren beleeft zondag 31 juli zijn 32e editie.

Redactie

De traditionele zomermarkt onderscheidt zich door de ligging van het marktparcours in buurtschap Walem, in het buitengebied van Schin op Geul.

Standwerkers, marskramers en marktkooplui vormen het middelpunt van de vrijmarkt. Ook wordt er een aparte rommel/hobbymarkt ingericht, waar gesnuffeld kan worden. Op het buitenterras in een lommerrijke boomgaard zijn kinderattracties opgesteld, met een springkussen en een ballonnenclown. Er zijn diverse eet- en drinkbuffetten. Ook zijn er speciaalbieren verkrijgbaar. Omlijst met muziek.

Vlakbij het marktparcours, dat van 10.00 tot 18.00 uur open is, is door de organiserende schutterij Sint Mauritius gezorgd voor ruime parkeergelegenheid.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal