ZomerVISkaravaan komt voor de jeugd naar Venlo

 © ZomerVISkaravaan.

Venlo

In samenwerking met Hengelsportvereniging Gemeente Venlo wordt op maandag 25 juli van 9.30 uur tot 14.30 uur een VIS-event georganiseerd aan de Tangkoel ter hoogte van de Voortweg 42 in Venlo. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan en bestemd voor kinderen tot en met veertien jaar.

De activiteiten zijn niet tijdsgebonden. Deelnemers kunnen inlopen wanneer ze willen, mits ze vooraf zijn aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket dient zelf te worden meegenomen.

ZomerVISkaravaan

Door het hele land vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse VIS-events plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en zelf een visje vangen.

Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen vissen de kinderen ook zélf. Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel.

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van acht tot en met veertien jaar oud en is beperkt tot maximaal 75 kinderen.

Voor vragen kan er e-mail worden gestuurd terecht bij Alisha Hansma of George Hampsink via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal