Sportdag ‘Solidair met Maluku’ bij RKSV Heer in Maastricht

 © Facebook RKSV Heer

Maastricht
Redactie

Op sportpark Laan in den Drinck van RKSV Heer in Maastricht wordt zaterdag 23 juli de sportdag ‘Solidair met Maluku’ gehouden.

De dag staat in het teken van ontmoeting, verbroedering, positieve gezondheid en duurzame ontwikkeling op de Molukken, aldus stichting Moetiara Maloekoe, Solidair Maluku en stichting Sunrise, die de dag samen met de voetbalvereniging organiseren.

Behalve sport- en speltoernooitjes, walking football, voetbalclinics en een dikkebandenrace zijn er ook muziek van Maluku-Suara, en dans van LimaDiti, en van Jaira Luhulima (van dansgroep Oxygen). Op de mondiale markt kan kennis worden gemaakt met organisaties op het gebied van positieve gezondheid en duurzame ontwikkeling.

Bewoners van het AZC en vluchtelingen uit Oekraïne zijn ook voor deze dag uitgenodigd. De sportdag begint om 10 uur en wordt om 17 uur afgesloten met muziek en dans.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal