Politie arresteert man zonder benen op hardhandige wijze in Hoensbroek

Screenshot van het incident. © Instagram Rapper Kempi

Hoensbroek
Redactie

De politie heeft woensdag een man zonder benen op hardhandige wijze gearresteerd. Het incident vond plaats in Hoensbroek en beelden van de arrestatie gaan rond op sociale media.

RTL Nieuws meldt dat de politie in Limburg woensdagavond een melding van verschillende vernielingen in Hoensbroek binnen kreeg. Er zouden ramen zijn ingegooid met keien en een bloempot. De agent die op de videobeelden te zien is, trof daar de verdachte aan op een scootmobiel en wilde hem aanhouden, maar die verzette zich volgens de politie. Daarop werd de hondengeleider door de verdachte uitgescholden en die wilde vluchten. Dit werd verhinderd door de agent waarna de verdachte viel.

„Op dat moment beginnen de beelden van de video die veelvuldig via sociale media gedeeld wordt”, laat een woordvoerder aan RTL Nieuws weten. „De verdachte weigert meermaals mee te werken, waardoor de medewerker zich genoodzaakt ziet om geweld toe te passen om de situatie onder controle te krijgen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal