Quin Verstegen prolongeert titel tijdens het twee sterren Nationale Ranglijsttoernooi van TCN

 © TC Nieuwenhagen

Nieuwenhagen -

Quin Verstegen (20) uit Baarlo maakte zondag in Landgraaf zijn favorietenrol waar door het twee sterren Nationale Ranglijsttoernooi van TC Nieuwenhagen op zijn naam te schrijven. Met een 48ste plek op de nationale ranglijst was hij na Mats Hermans de hoogste genoteerde Limburger.

Ton Reijnaerts

De titelverdediger en als nummer 1 geplaatste Verstegen versloeg in de finale Quinten Kleiboer in twee sets: 7-5, 6-3.

In de damesenkel ging de titel naar Janneke Wikkerink uit Den Bosch. De oppermachtige Brabantse gaf tiener Rachelle Starreveld uit Bergschenhoek in de finale geen schijn van kans: 6-1, 6-1.

In het mannendubbel grepen Sil Hollemans en Erdem Isitan de titel. In de finale was het duo Quinten Kleiboer en Edward Etty uit Horn te baas (6-2, 6-2).

Toernooidirecteur Joop Bockmeulen kon na afloop terugblikken op een geslaagde tennisweek: „Het Buitenring Toernooi van Tennisvereniging Nieuwenhagen, dat traditioneel wordt gecombineerd met een twee sterren Nationaal Ranglijstentoernooi, resulteerde in talrijke mooie en spannende wedstrijden. En voor het eerst na corona was er ook weer grotere publieke belangstelling.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal