Man zwaargewond na val uit raam op de Markt in Maastricht

 © Track88

Maastricht -

Een man is zondagmiddag zwaargewond geraakt na een val uit een raam op de Markt in het centrum van Maastricht, meldt een woordvoerder van de politie.

Redactie

Het incident gebeurde rond half vier zondagmiddag. De hulpdiensten kwamen snel ter plekke, waaronder een traumahelikopter die ook op de Markt landde. Het gebied is door de politie afgezet waardoor de helikopter kon landen. De trauma-arts heeft samen met de ambulancemedewerkers eerste hulp verleend, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd door een ambulance.

Veel bekijks

Volgens de politiewoordvoerder trok het voorval veel bekijks van omstanders: ,,Er landt niet iedere dag een helikopter op de Markt in Maastricht.’’

De woordvoerder geeft aan dat het niet gaat om een misdrijf, maar om een ongeluk. Het incident is voor de politie afgehandeld.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal