Je eigen praatstok maken in America

 © Wikipedia.

America

Kinderen van zes tot en met twaalf jaar oud kunnen zaterdag van 13.30 uur en 14.30 in de Heere Peel in America hun eigen praatstok maken.

,,Als jij je praatstok vast hebt, mag jij je verhaal vertellen en moeten de anderen luisteren naar je verhaal. Als een ander de stok dan ook wil, moet ie de hand opsteken en mag vervolgens praten met de praatstok in diens hand. Op deze manier leer je elkaars verhaal kennen, krijg je respect voor je vrienden, gezinsleden, klasgenoten én leer je om te luisteren. En weet je wat? Je kunt ‘m beschilderen, er kunnen natuurlijk ook allerlei veren, dennenappels, blaadjes of kralen aan vastgemaakt, zodat je praatstok nóg persoonlijker wordt’’, valt er te lezen op de website van Visit Noord-Limburg. Kinderen die al een praatstok hebben mogen deze meenemen.

Inschrijven dient te gebeuren voor donderdag 28 juli via info@zondergum.nl.Deelname is gratis.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal