Na Baarlo en Horst volgt nachtcross in Kessel

 © ACC The Bluebirds.

Kessel -

ACC The Blue Birds organiseert zaterdag 6 augustus en zondag 7 augustus de 23e editie van de Nacht van Kessel. Het evenement start om 16.00 uur met de kwalificatiewedstrijden voor de grote nachtcross.

Er verschijnen dan ruim honderd auto’s aan de start, rond 19.30 uur begint de voorstellingsronde van de 85 uiteindelijke geplaatste deelnemers en gaat de cross van start.

Baarlo, Kessel en Horst

De nachtcross in Kessel is de derde in een reeks van drie nachtcrossen die dit jaar worden gehouden door de clubs uit Baarlo, Horst en Kessel. Uiteindelijk komt hier de grote ASUZ Nachtcrosskampioen van 2022 uit.

De nachtcross eindigt traditioneel rond 22.00 uur met een vuurwerkshow. Vervolgens is er in een grote tent de nachtcrossparty met de prijsuitreiking voor de winnaars. Een dag later (zondag 7 augustus) zal er vanaf 11.00 uur gestreden worden in verschillende klassen voor het ASUZ kampioenschap 2022.

Klik hier voor meer informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal