Met de blote voeten wandelen in de tuin van Bezoekerscentrum Leudal in Haelen

 © ING Image

Haelen -

Bezoekerscentrum Leudal in Haelen houdt woensdag 10 augustus van 14.00 uur tot 15.30 uur een activiteit waarbij kinderen van vier tot en met tien jaar op bloten voeten kunnen lopen.

„Iedereen die wel eens een strandwandeling maakt op blote voeten weet hoe het dan voelt om door het zand te lopen. Maar hoe zou het zijn om blootsvoets het bos in te gaan of een weiland? Lopen op blote voeten is heerlijk, een gezonde en speelse manier van natuurbeleving’’, schrijft de organisatie.

Tuin

Om het de kinderen makkelijker te maken wordt er gestart op het blote voetenpad in de tuin van Bezoekerscentrum Leudal.

Aanmelden is verplicht en kan per e-mail of telefonisch (0475-497010) tijdens de openingsuren van Bezoekerscentrum Leudal (dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur). De kosten zijn 3,50 euro per kind en kunnen bij aanvang contant of met pin betaald worden. Er wordt verzocht een handdoek mee te nemen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal