Dorpsfeesten in Neer met muziek, grote zomermarkt en barbecue

Neer -

Zangvereniging Maas & Neergalm organiseert in samenwerking met Eetcafé ‘t Raodhoes voor de 38ste keer de dorpsfeesten in Neer.

Maas & Neergalm tovert ook dit jaar het hele dorpsplein om tot een kleurrijk dorpsplein met bloemen en planten. Om te beginnen vindt er op zaterdag 30 juli vanaf 15.00 uur een dorpsbarbecue plaats. Voor kinderen tot en met twaalf jaar kost deelname twaalf euro per persoon. De rest betaalt 17,50 euro per persoon. Aanmelden kan via telefoonnummer 06-28386534.

Grote zomermarkt

In de straten rondom het Kerkplein vindt op zondag 31 juli één van de grotere zomermarkten van Midden-Limburg plaats. Deze braderie omvat meer dan vijftig kramen en stands. Al deze stands vormen een kleurrijk lint door de straten rondom de kerk van Neer. Er worden allerlei koopwaren en curiosa aangeboden, tevens zijn er diverse eetgelegenheden aanwezig en attracties voor kinderen.

Tijdens de markt zal vanaf 13.00 uur joekskapel Schots en Scheif uit Venlo optreden. Zij worden om 15.00 uur afgelost door de Baxheimer Muziekanten.

De entree is gratis.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal