Organisatie toptoernooi MVC’19 op zoek naar gastgezinnen

 © MVC’19.

Maasbree -

MVC’19 is voor het toptoernooi Onder-12 in het weekend van zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus op zoek naar gastgezinnen om de elfjarige spelers van Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en Borussia Dortmund onder te brengen.

Het is de bedoeling dat er bij deze gastgezinnen twee- of (incidenteel) drietallen worden ondergebracht. Zoals het er nu naar uitziet arriveert het team van AZ op vrijdagmiddag en PSV, Feyenoord, Ajax en Borussia Dortmund op zaterdag.

De spelers die op zaterdag aankomen worden na de eerste speeldag met hun gastgezinnen in contact gebracht. De jongens die vrijdag arriveren zullen in de avond worden ondergebracht bij hun gastgezin.

Bij het gastgezin krijgen de spelers een warme maaltijd, een goede plek om te slapen en ’s ochtends een ontbijt. Daarna worden ze teruggebracht door het gastgezin naar sportpark De 3-Sprong. Verdere invulling van het programma is naar eigen keuze. Gedetailleerde tijdstippen en specifieke dieetwensen (allergieën of religie) volgen in aanloop naar het toernooi.

Lees ook: Aanvoerder Afghaans vrouwenelftal komt voetballen bij Fortuna Sittard

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal