Relatie schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij gestrand

Jutta Leerdam en Koen Verweij zijn uit elkaar. © ANP

Redactie

De liefde tussen de schaatsers Jutta Leerdam en Koen Verweij is over. De twee zijn na een relatie van ruim vijf jaar uit elkaar gegaan.

„Ik ben Koen dankbaar voor de mooie jaren die we samen hebben gehad, echter heb ik onlangs de beslissing genomen om een punt achter onze relatie te zetten”, schrijft de 23-jarige Leerdam in haar Instagram Stories. „We zitten in verschillende fases van ons leven en zijn niet meer de match die we ooit waren. Ik gun hem het allerbeste.”

Leerdam wil zich nu „volledig focussen op mijn carrière en de fijne mensen om me heen”. „Ik hoop dat men het laat rusten en mijn privacy hierin respecteert. Let’s focus on the good things.

Verweij schrijft op Instagram: „Jutta heeft onlangs besloten om er een punt achter te zetten. Ze heeft me veel nieuwe dingen en inzichten bijgebracht en hopelijk ik haar ook.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal