Maastricht Aachen Airport vraagt reizigers niet te vroeg te komen

 

 © ANP

Beek -

Maastricht Aachen Airport roept reizigers op niet te vroeg te komen. Het is niet nodig om eerder te komen, aldus een woordvoerster van de luchthaven.

ANP

Het is niet drukker dan andere jaren, de reizigers stromen goed door en alle vluchten zijn goed verspreid over de dag. Bovendien kent het vliegveld geen personeelstekort zoals andere luchthavens, aldus de woordvoerster.

Maastricht Aachen Airport merkt dat nogal wat mensen „uren te vroeg” komen als gevolg van het beeld dat er bestaat van lange rijen op onder meer Schiphol, Eindhoven en Düsseldorf. „We plannen vluchten goed achtereen”, zei de woordvoerster. „Maar we merken dat passagiersstromen zich mengen omdat veel mensen uren te vroeg komen. Dat is nergens voor nodig.”

Lees ook: Woede en verbijstering om aanhoudende rijen Schiphol: ‘Regel wat en los die chaos op’

Vanaf het Zuid-Limburgse vliegveld vertrekken per dag tussen de zes en tien vluchten van Corendon en Ryanair, op tijdstippen tussen 07.00 en 21.00 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee