Dailon Livramento tekent contract voor twee jaar bij MVV

Dailon Livramento (links) heeft een contract getekend bij MVV. 

Dailon Livramento (links) heeft een contract getekend bij MVV. © De Limburger

Dailon Livramento heeft een contract getekend bij MVV. De aanvaller speelt de komende twee seizoenen in het rood-wit.

Emil Visser

Daarbij heeft de club nog een optie voor een derde jaar. De komst van Livramento naar Maastricht hing al lange tijd in de lucht. De 21-jarige speler, afkomstig van Roda JC, was al sinds het begin van de voorbereiding bij MVV aanwezig en maakte een goede indruk op de technische staf.

Lees ook: MVV-coach Maurice Verberne: ‘Af en toe zit ik in de auto en praat ik tegen mijn overleden vader: Pap, zo slecht heb ik het toch niet gedaan’

„Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft Dailon laten zien dat hij iets toevoegt aan onze selectie”, zegt technisch manager Ronny van Geneugden. „Hij is een ander type spits dan Koen Kostons waardoor we meer mogelijkheden in onze aanval krijgen.”

Lees ook: Bevlogenheid en strijd is het hoogst haalbare voor MVV dit seizoen

Luister ook naar de nieuwe voetbalpodcast van De Limburger.

Als Ultee Yilmaz op de bank gaat zetten, zou er wel eens heel snel iemand in de trainerskamer kunnen staan. © De Limburger

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee