Landgoed Overst decor van derde editie Wijnrestaurant op het Land

Het pop-uprestaurant dat in 2019 werd gebruikt. © Harry Heuts

Voerendaal -

Wijnrestaurant op het Land krijgt een vervolg. De derde editie van het ‘wijn- en spijsevenement’, dat zich dit keer op Landgoed Overst in Voerendaal afspeelt, duurt van 17 augustus tot en met 11 september.

Redactie

Het initiatief werd enkele jaren geleden bedacht om Zuid-Limburg als wijnregio nadrukkelijker op de kaart te zetten. „Na een jaartje noodgedwongen te hebben moeten overslaan als gevolg van de beperkingen rond corona, hebben we dit jaar gekozen voor Landgoed Overst Voerendaal, waar wijnmaker Ruud Verstegen al sinds jaar en dag een keur aan prachtige wijnen maakt”, motiveert de organisatie de locatiekeuze.

Lees ook: Weersextremen spelen Limburgse wijnboeren parten: ‘Steeds vaker met samengeknepen billen’

Het pop-uprestaurant komt midden tussen de wijngaarden van het landgoed te liggen. Bezoekers kunnen er lunchen of dineren en krijgen daarbij alleen Limburgse wijnen geserveerd. Het geheel staat onder leiding van Annaline en Patriek Doelen van wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht.

Kijk voor meer informatie op wijnrestaurantophetland.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal