Jans Klaassens Award is voor VVV-talent Levi Smans

Levi Smans. 

Venlo -

Levi Smans is vrijdag 5 augustus voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd tegen Almere City in stadion De Koel verkozen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van VVV.

De inmiddels negentienjarige middenvelder uit Herten kreeg de prijs, de zogeheten Jan Klaassens Award, uit handen van technisch manager Willem Janssen. Hij was in 2004 de eerste speler die deze award won.

Herman Teeuwen Memorial

Traditiegetrouw wordt de Jan Klaassens Award uitgereikt bij de Herman Teeuwen Memorial, maar omdat deze niet gespeeld werd, nam Smans de prijs voor het eerste officiële duel van het seizoen in ontvangst.

Smans maakte vorig seizoen zijn debuut voor de Venlose hoofdmacht in de uitwedstrijd tegen TOP Oss (2-1 verlies). In de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht zorgde hij met zijn eerste en tot nu toe enige doelpunt voor de winnende treffer (0-1). In totaal speelde hij de afgelopen voetbaljaargang 21 officiële wedstrijden voor de Venlose eerstedivisionist.

Lees ook: Tranen in de ogen bij VVV-trainer Rick Kruys na droomdebuut

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal