Brandweer rukt uit voor brandend bankstel in appartement in Roermond

 © AVLimburg

Roermond -

De brandweer is zondagmiddag rond vijf uur uitgerukt voor een brand in een appartement in de Elbert Franssenstraat in Roermond. Het vuur is volgens de brandweer door een brandend bankstel ontstaan.

Erwin SchmidtBron: ANP

De bewoner van het pand wist het gebouw te verlaten met hulp van buurtbewoners, meldt de Veiligheidsregio Limburg Noord. De hulpdiensten hebben de bewoner gecontroleerd op rookinhalatie, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer had de situatie snel na aankomst onder controle. Volgens de veiligheidsregio is er in de woning waar de brand ontstond water- en rookschade. Een bovenliggend appartement heeft eveneens lichte rookschade opgelopen.

Hoe het bankstel in brand is gevlogen, is vooralsnog onbekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal