Toneelgroep Ambras zet ‘Herfs i Holset’ op de planken in Theater Landgraaf

 © Toneelgroep Ambras

Landgraaf -

Toneelgroep Ambras uit Schaesberg zet op zaterdag 17 en 18 september de voorstelling ‘Herfs i Holset’ op de planken in Landgraaf.

redactie

Na twee uitverkochte voorstellingen afgelopen april in het Cultuurhuis, is de voorstelling deze keer te zien in Theater Landgraaf.

In Herfs i Holset maken we kennis met Christien en Herman Lindelauf (Marijke Huntjens en Jo Colleije), die elk jaar in de herfst enkele dagen doorbrengen in het eenvoudige zomerhuisje van zijn broer in Holset. Het jaarlijkse uitje is een vast gegeven in hun geordende leven. Maar sinds zijn pensionering heeft Herman last van stemmingswisselingen en is hij soms ook een beetje verward. Tijdens het verhaal wisselen humor en een serieuze ondertoon elkaar af.

Het spel wordt ondersteund door livemuziek van Heidi Brauers en Leo Crombach. De voorstelling is geregisseerd door Jeu Renkens.

Beide voorstellingen beginnen om 20.00 uur. Een kaartje kost 10 euro, inclusief één consumptie.

Het bestellen van kaarten kan via www.toneelgroepambras.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal