Tweewekelijks bridgediner in Niew Bergen dreigt te verdwijnen

 © ING Image.

Bergen -

Door corona en de vergrijzing dreigt er een einde te komen aan de bridgediners in Nieuw-Bergen. Om dit evenement te kunnen laten doorgaan is de organisatie op zoek naar nieuwe deelnemers. Alleen of als koppel.

Al meer dan twintig jaar wordt er in Nieuw-Bergen elke tweede zondag van de maand, met uitzondering van de vakantieperiode, een bridgediner georganiseerd. De organisatie daarvan is al die jaren belangeloos in handen van Ria van den Hurk-van Iperen. Het belangrijkste doel is om een gezellige dag te hebben met eten, drinken en zes rondes van vier spellen bridge. Er zijn maximaal negen bridgetafels.

Restaurant Arizona

Er wordt gespeeld vanaf 10.30 uur bij restaurant Arizona aan het Mosaïqueplein in Nieuw-Bergen. De deelnemers worden ontvangen met koffie en gebak. Halverwege is er een diner in buffetvorm, inclusief een voorgerecht en een dessert. Er wordt tot 16.00 uur er een kleine competitie gespeeld, waarbij de gezelligheid van het spel voorop staat. De kosten bedragen 25 euro (zonder drank) heeft.

De eerstvolgende speeldag is in september bij voldoende deelname. Aanmelden is altijd verplicht via e-mail niekvandenhurk53@hotmail.com of telefonisch 06-20266574.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal