Beleef Kerkrade presenteert nieuwe campagne Beleefbus

 © Website Beleef Kerkrade

Kerkrade
redactie

Beleef Kerkrade breidt haar reclamecampagne in de vervoerssector uit. Vanaf nu zijn er twee Beleefbussen voor acht personen beschikbaar voor uiteenlopende uitjes.

De nieuwe bussen zijn uitgevoerd in de Beleef Kerkrade-stijl. Het Kerkraadse vervoersbedrijf Hanneman de Toerist zorgt voor de bussen en de chauffeurs. In het najaar is ook de grote Beleefbus weer inzetbaar. Hiervoor wordt Jacobs Travel de nieuwe vervoerpartner.

Wethouder Tim Weijers laat weten blij te zijn met de campagne: „We hebben de nieuwe bussen in de herkenbare Beleef Kerkrade stijl gewrapt met afbeeldingen van onze trekpleisters. Samen met Hanneman de Toerist creëren we zo een nieuwe manier om Kerkrade bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Met de kleinere bussen spelen we bewust in op de behoefte aan maatwerk.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal